Onderzoek MyREMEDY - MyDiaMate

  • 27 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg

MyDiaMate is kort gezegd een web-based zelfhulp app, die is ontwikkeld in het Amsterdam UMC onder leiding van Prof. Dr. Frank Snoek.

Mydiamate Logo Prototype Cut

MyDiaMate is ontwikkeld om mensen te helpen die verhoogde stress ervaren als gevolg van type 1 diabetes. De app is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in diabeteszorg en diabetesonderzoek en in samenwerking met mensen die zelf type 1 diabetes hebben. MyDiaMate is veilig, uitvoerig getest en is geen commerciële zelfhulp app.

Het doel van de MyREMEDY studie is te onderzoeken of de MyDiaMate applicatie effectief is in het versterken van de mentale gezondheid van volwassenen met diabetes type 1, vergeleken met gebruikelijke zorg zonder MyDiaMate.

Help je mee in de verspreiding van het onderzoek? Zet je dan actief in voor de verspreiding van het onderzoek om patiënten te enthousiasmeren tot deelname.

Klik op onderstaande button voor meer informatie omtrent het onderzoek en deelname. 

Ga naar onderzoek

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)