V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Banner Kleuren

handige link: vacatures -->

Welkom

De V&VN PVK-POH is dé belangen- behartiger voor praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners. De afdeling levert een bijdrage aan verdere professionalisering van o.a. de zorg aan patiënten met een chronische aandoening maar ook op het gebied van preventie en intensieve zorg. Primair doel is kwaliteit- en deskundigheidsbevordering van de praktijkverpleegkundige en praktijkondersteuner.
De afdeling heeft verschillende samenwerkingsverbanden met o.a. andere beroepsverenigingen, huisartsen- en patiëntenorganisaties.
Kijk gerust eens rond op onze website.

POH Ouderen - Functieomschrijving en Competentieprofiel

De Ledencirkel POH-ouderen van NVvPO en V&VN PVKPOH publiceert vandaag, 1 juni 2021, de Functiebeschrijving en Competentieprofiel voor POH-ouderen.
Aanleiding is de toenemende vraag naar complexe ouderenzorg in de huisartsenzorg. De Ledencirkel POH-ouderen heeft de knelpunten in kaart gebracht en een profiel opgesteld. Hiermee is gehoor gegeven aan vragen van POH’s, huisartsen en zorgverzekeraars. Het profiel kan vrij worden gebruikt, gekopieerd en gedeeld.

Ledencirkel POH O Functie Omschrijving En Competenties

Help mee: ontwikkelen gesprekshandleiding 'praten over ziektelast'

Kent u de Ziektelastmeter COPD al? Met de Ziektelastmeter COPD gaat u samen met de patiënt in gesprek over de ziektelast die hij of zij ervaart. Op basis van dit gesprek maakt u samen een behandelplan. We weten dat het werken met de Ziektelastmeter leidt tot een betere ervaren kwaliteit van leven van iemand met COPD. Maar hoe verloopt zo’n gesprek nu eigenlijk?

Uw hulp wordt gevraagd

lees meer >>

Contact

V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)