Uitnodiging V&VN MeetUp: in gesprek over de toekomst

  • 3 juni 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

We worden in Nederland steeds ouder, we willen gezond blijven, een goede kwaliteit van leven en we wonen langer thuis. Tegelijk zijn er steeds meer mensen met dementie en met meerdere aandoeningen. En er is een grote arbeidskrapte in de zorg. Deze uitdagingen vragen de komende decennia meer dan ooit om verpleegkundige oplossingen. Wat betekenen de ontwikkelingen voor de beroepen van verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist? Wat zie je op je af komen? En wat heb je nodig van je beroepsvereniging? We nodigen alle leden uit om hierover met ons in gesprek te gaan in vijf bijeenkomsten in juni.  

Praktische informatie 

Locatie: V&VN, Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht of online

Data: 1, 5, 7, 13 of 15 juni 2023

Prijs: gratis

Aantal plaatsen: 50 

Meld je aan voor de MeetUp

We gaan graag in gesprek met alle leden die hierover mee willen denken. Meld je via de agenda van V&VN aan voor een van de MeetUps, bij V&VN in Utrecht of online!

Heel graag tot ziens op een van de MeetUps!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)