Werkgroep Communicatie uitgebreid

  • 10 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Graag stellen wij Jacqueline en Aline voor die aan de slag gaan in de werkgroep communicatie.

Jacqueline:

Ik ben Jacqueline Luttikholt, reumaverpleegkundige op de poli reumatologie in het Medisch Spectrum Twente in Enschede.
Naast mijn spreekuur, waarin ik mensen voorlichting, begeleiding en spuitinstructies geef, geef ik groepsconsulten aan patiënten met fibromyalgie, artrose en osteoporose.
Op onze poli werken we mee aan allerlei trials en zetten we zelf ook onderzoek op. Dit maakt dat mijn werk soms ook afgewisseld en gecombineerd wordt met een stukje research.
Ik woon in Hengelo, ben getrouwd en heb een volwassen zoon en dochter. Naast mijn werk ben ik als opgeleid muziektherapeute overtuigd van de kracht van muziek en is dit een van mijn grootste hobby's.

Aline:


Ik ben Aline Beernink, Verpleegkundig specialist en ben sinds een jaar de collega van Jacqueline in het Medisch Spectrum Twente. Ik kom van het Deventer ziekenhuis van de pijnpoli, waar ik mijn opleiding tot VS heb gedaan.
Op de poli reumatologie zie ik patiënten met jicht en osteoporose en daarnaast werk ik aan innovaties en breid ik mijn kennis verder uit.
Ik woon in het pittoreske Losser, samen met mijn man en hond. Ik ben moeder van een zoon en dochter en sinds kort trotse oma! Mijn hobby’s zijn: wandelen, fietsen en regelmatig op vakantie gaan naar Spanje.
Ik vind het leuk om kennis te maken en te netwerken binnen ons specialisme, op congressen en middels actieve inzet binnen V&VN.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)