Informatiebijeenkomst Implementatiecoach (online)

  • 18 juli 2024
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen

Heb je er ooit aan gedacht om een voortrekkersrol te spelen binnen je team en organisatie? Wil jij ervoor zorgen dat jouw collega’s altijd op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen en weten hoe ze deze in de praktijk kunnen toepassen? Of misschien vind je het belangrijk dat jouw organisatie vernieuwingen doorvoert die de zorg duurzamer maken? Dan is de rol van Implementatiecoach iets voor jou!

Maar wat houdt deze opleiding precies in? Hoeveel tijd kost het je? En wat wordt er van je verwacht? Wij begrijpen dat je vragen hebt en daarom nodigen we je van harte uit voor onze informatiebijeenkomst op 18 juli.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je een gedetailleerde uitleg over de opleiding en wat het betekent om een Implementatiecoach te zijn. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen en rechtstreeks in gesprek te gaan met twee oud-deelnemers van de opleiding. Zij zullen hun ervaringen met je delen en je waardevolle inzichten geven.

Ben je geïnteresseerd om de opleiding te volgen maar twijfel je of heb je vragen? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst en krijg antwoord op al je vragen. Na deze bijeenkomst weet je of en hoe de opleiding tot Implementatiecoach jou kan helpen je doelen te bereiken.

Praktische informatie

Datum:  donderdag 18 juli
Tijd:  14:00 -  15:30 uur
Plaats: Online
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam, e-mailadres en functie naar kennisinstituut@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)