Coronavirus: meld hier jouw zorgen, dilemma’s, knelpunten en ideeën

Coronavirus

Heb jij als verpleegkundige of verzorgende zorgen, dilemma’s, knelpunten of ideeën die te maken hebben met het coronavirus? 

Waarom willen we dit weten?

Verpleegkundigen en verzorgenden werken samen met andere zorgprofessionals keihard om de uitbraak van het coronavirus in ons land zo veel mogelijk onder controle te houden.

Er is landelijke samenwerking nodig om de tekorten aan hulpmiddelen, bedden en personeel op te lossen waar dat kan. Daarvoor is het nodig dat signalen uit jouw dagelijkse praktijk zo snel mogelijk worden opgehaald, gebundeld en gedeeld. Zo willen we een goed landelijk én regionaal overzicht krijgen van waar de grootste problemen (kunnen) ontstaan, en hoe ze kunnen worden opgelost. Die inzichten bespreken we vervolgens met het ministerie, de bonden, artsen, werkgevers en andere betrokken partijen. Juist nu moeten we alles op alles zetten om verpleegkundigen en verzorgenden op de been te houden.

Doe hier je melding

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)