Kennisinstituut V&VN

Het Kennisinstituut V&VN is er voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten uit álle sectoren. Het Kennisinstituut V&VN ontwikkelt kennis en bundelt beschikbare kennis en gaat ervoor zorgen dat de laatste inzichten uit de wetenschap én praktijk snel, eenvoudig en toegankelijk online te raadplegen zijn.

Verzorgende En Verpleegkundige In Gang Met Telefoon
Verzorgende Wijk Man Kijkt In Camera
Over

Het Kennisinstituut V&VN wordt een online platform dat verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten samen gaan opbouwen. Doel: het vergroten van onze kennis in de praktijk en een verdere professionalisering van het vak. We zorgen dat de kennis waar jij behoefte aan hebt ontwikkeld wordt en online beschikbaar komt, samengevat in eenvoudig te raadplegen producten zoals praktijkkaarten, video’s en e-learnings.

Over het Kennisinstituut V&VN
Verzorgenden Luisterend In Overleg Of Overdracht
Welke kennis heb jij nodig?

Of je nu werkt in het verpleeghuis, het ziekenhuis, de wijk, de ggz of bij de GGD: jij weet als geen ander wat er speelt in jouw vakgebied. Goede en toegankelijke zorg vraagt de komende decennia meer dan ooit om oplossingen van verzorgenden en verpleegkundigen. Doe daarom dit najaar mee met de grote achterbanraadpleging van het Kennisinstituut V&VN. Samen bepalen we welke kennis essentieel is voor ons vak. Houd de website in de gaten voor de uitnodiging.

Meer over de raadpleging
Beeld Mijn V Vn Social
Richtlijnen

Richtlijnen helpen bij knelpunten waar jij in jouw werk mee te maken krijgt. Ze zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis. En minstens zo belangrijk: op ervaringen en expertise uit de praktijk. En natuurlijk op ervaringen van zorgvragers. Richtlijnen worden ontwikkeld vóór en dóór zorgprofessionals. Richtlijnen helpen jou om keuzes te maken voor de juiste zorg. Ze zijn, kortom, bedoeld om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Bekijk richtlijnen V&VN
DSC9837

Werken bij het Kennisinstituut V&VN

Bij het Kennisinstituut V&VN bundelen we krachten om onderbouwde kennis voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten te ontwikkelen en toegankelijk te maken. Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie aan het realiseren van onze doelen. Wil jij hieraan bijdragen? Ontdek onze vacatures.

Hersenen (1)

Kennisinstituut in V&VN Magazine: jij bepaalt mee welke kennis nodig is!

V&VN maakt dit najaar een vliegende start met het Kennisinstituut V&VN. Catharina van Oostveen, V&VN-bestuurder en verpleegkundig decaan in het Spaarne Gasthuis, vertelt in V&VN Magazine wat het Kennisinstituut is en waarom het zo belangrijk is dat wij daar met z’n allen actief een steentje aan bijdragen.

Contact met het Kennisinstituut

Een vraag of opmerking aan het Kennisinstituut? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren.

* Verplichte velden

Contact

Kennisinstituut V&VN info