Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Redacteur social media

Ben jij een schrijver met een voorliefde voor sociale media en heb je ervaring met SEO en het werken in een CMS? V&VN is op zoek naar een contentmanager/redacteur!

Functioneel beheerder IM/ICT

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Vertel je met trots en passie op verjaardagen over jouw werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op de functie: functioneel beheerder IM/ICT.

Hoofd Beroepsontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:  Hoofd Beroepsontwikkeling. Als hoofd Beroepsontwikkeling geef je sturing aan de werkzaamheden van de medewerkers binnen het kader van de strategische agenda van V&VN.

Adviseur Marketing

Krijg jij energie van het bedenken van campagnes om leden te werven? Heb jij innovatieve ideeën hoe je het lidmaatschap van een vereniging in een modern jasje kunt steken? Dan zoekt V&VN jou als onze nieuwe Adviseur Marketing.

Online adviseur - Product Owner Kwaliteitsregister

Ben jij die duizendpoot die de wensen van de gebruikers van het Kwaliteitsregister kan vertalen in nieuwe functionaliteit? Die soepel schakelt tussen interne ICT en externe leverancier? En goed communiceert met alle betrokkenen? Dan is onze vacature Online adviseur / Product Owner Kwaliteitsregister geknipt voor jou!

Projectleider - Senior Adviseur

In de zorg verspillen we helaas nog steeds tijd aan onnodige handelingen. Als Projectleider / Senior Adviseur van het project KwaliTIJD werk je met het projectteam mee om 'Beter Laten'-aanbevelingen in de praktijk te implementeren. Jij helpt mee tijd te creëren voor zorg met toegevoegde waarde,

Relatiebeheerder

V&VN is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg. We behartigen de belangen van onze leden en mengen ons in het debat. Als relatiebeheerder speel jij hierin een sleutelrol: jij bent het contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken. Jij helpt onze leden en helpt onze diensten te verbeteren.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!