V&VN Reumatologie

Welkom

V&VN Reumatologie is dé beroepsvereniging voor (specialistisch) verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals die op het gebied van reumatologie actief zijn.
Reumatologie is voortdurend in ontwikkeling. V&VN is dan ook de plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan verspreiding van vakkennis binnen de beroepsgroep.
Op deze website vind je informatie over de verschillende activiteiten van de afdeling zoals bijscholingen/symposia en andere bijeenkomsten.
Heb je vragen, wil je iets weten of melden? Stuur dan gerust een e-mail.

Praat mee, denk mee en doe mee in de communicatie tussen zorgrofessionals in de reumatologie

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de digitale nieuwsbrief of content aan te leveren voor de website? En wil je meedenken hoe we de communicatie tussen zorgprofessionals in de reumatologie kunnen ondersteunen en verbeteren? Dan willen wij heel graag met je kennismaken en kijken of deelname aan de Werkgroep Communicatie iets voor jou is.

Enkele taken van de werkgroep zijn:
- bijdragen aan de totstandkoming van de digitale nieuwsflits door informatie en nieuws te vergaren en aan te leveren;
- content aanleveren voor de website; 
- contact onderhouden met de achterban voor het verzamelen van nieuws en informatie voor de website, nieuwsbrief en de besloten LinkedIn-groep.

De werkgroep werkt hoofdzakelijk online. We vergaderen eenmaal per maand digitaal. De werkgroep wordt ondersteund in de uitvoering door een ambtelijk secretaris.

Heb je interesse, stuur dan een mail voor een kennismaking en verdere informatie aan Arianne van Deventer via redactie.reumatologie@venvn.nl

Contact

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)