V&VN Vrouw & Kind

V&VN Vrouw & Kind positioneert de verpleegkundige binnen het werkveld van de voortplantingsgeneeskunde, obstetrie, neonatologie, kinderverpleegkunde en gynaecologie. Wij bieden zorg aan vrouwen die zwanger willen worden, zwangeren, barenden, kraamvrouwen, pasgeborenen kinderen en cliënten met gynaecologische aandoeningen, zowel intra-, extra- als transmuraal. We bewaken de professionele ontwikkeling van de verpleegkundige op het gebied  van kennis, vaardigheden, beroepshouding en ethiek. Gezinsgerichte zorg en innovatie is waar we voor staan.

Wij zijn opzoek naar actieve leden die een steentje willen bijdragen aan het behoud van V&VN Vrouw & Kind. Wil je meer informatie mail dan naar info.vrouwkind@venvn.nl

Mv180830 Venvn Amc T0i0617 (1)
Podcast afbeelding

Podcast 'Een portret van... de O&G verpleegkundige'

30 november 2021

De podcast ‘Verloskundig Baken’ bespreekt sinds ruim een jaar elke twee weken een onderwerp uit de geboortezorg. In de aflevering van 30 november 2021 staat in de serie ‘Portret van...’ het vak van O&G-verpleegkundige centraal. Aan het woord komen Christine Visser en VOG-bestuurslid Suzan Jurriëns.

Contact

V&VN Vrouw & Kind info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)